Suaviterm

About Us

Prirodna kozmetika koja će osnažiti Vašu kožu!

Harmonija je stanje ravnoteže, sklada i mira. U kontekstu lifestyle časopisa koji promoviše zdravu i ekološku kozmetiku, harmonija se odnosi na uravnotežen pristup životu, gde se teži harmoničnom spoju unutrašnjeg blagostanja, spoljašnje lepote i očuvanja prirodne ravnoteže sa okolinom.

 Vegan friendly i 100 % hladna cedjena ulja. Sa uživanjem napravite izuzetnu razliku za Vašu kožu, kao i za planetu.

Inovativni, delotvorni i zdravi skincare proizvodi, razvijeni u labaratorijskim uslovima, zdravstveno ispitani, u skladu sa zahtevima Regulative 1223/2009 EU, kao i u skladu sa ISO 22716:2007 i ISO 9001.

Proizvodi pogodni za trudnice. 

SJAJAN TEN, koji pristaje baš tebi

Snažna koncentracija biljnih aktivnih sastojaka koji su poznati po svojim vitaminama, esencijalnim masnim kiselinama i antioksidativnim svojstvima.

ZDRAVA NAVIKA, najbolja prevencija

Proizvodi sadrže prirodne putere i ulja, bogate omega masnim kiselinama dragocenim za negu kože.

MOŽEŠ, u dodiru sa prirodom

Plastika se u prirodi rastvara preko 100 godina, a u tom periodu ispušta i toksične materije u okolinu. Ekološko pakovanje utiče na osećaj da smo uradili nešto dobro za sebe i u borbi za očuvanje prirode.

REGISTER

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.